Brazílie Rafael Vinhal blend - espresso

Výběrová brazilská káva na espresso s tóny hořké čokolády, lískových ořechů a nutelly. Metoda zpracování - pulped natural.

Kategorie
Dostupnost:skladem
Balení:250 g
Vzorky kávy nezasíláme. Expedice cca za týden.
305,00 Kč
Brazílie Rafael Vinhal blend - espresso

Brazílie Rafael Vinhal blend

  • Výběrová káva Brazílie Rafael Vinhal Blend byla vypěstována na rodinné farmě v oblasti Cerrado Mineiro v brazilském státě Minas Gerais. Při pěstování a zpracování kávy sleduje farmář Rafael Vinhal zásady udržitelnosti, ochranu životního prostředí, zlepšování životních podmínek zaměstnanců a vysokou kvalitu produkce.
  • Tento mix na espresso tvoří směs několika proslulých i méně známých odrůd: Yellow a Red Catuaí, Icatu, Catucaí, Topázio a IBC12. Třešně byly zpracovány metodou pulped natural, která je v Brazílii rozšířená. Při této metodě se zrna nejprve zbaví slupky a poté se za pravidelného obracení nechají sušit na slunci.
  • V chuti tato káva nabízí lákavé spojení nutelly, lískových oříšků a hořké čokolády.

Nadmořská výška

  • 250 - 980 m

Odrůdy

  • Yellow a Red Catuaí, Icatu, Catucaí, Topázio a IBC12

Zpracování

  • pulped natural

Fotka je částečně ilustrační - respektive obal je s tímto obrázkem, který vidíš na fotce, ale možná je na fotce text "na filtr" a tento model je přitom na espresso. Tedy hlavní obrázek (zvířátko, příroda) sedí, sedí i země původu, ale co se oblasti, doporučeného způsobu přípravy a chuťových tónů týče, u toho se řiď popisem zde na eshopu.

  • Koření na masala chai
    Koření na masala chai
    Směs koření pro přípravu tradičního indického masala chai, kterému se také říká yogi.
    od 127 Kč
    Koření na masala chai
  • Burundi Kibingo Oro - espresso
    Burundi Kibingo Oro - espresso
    Výběrová káva na espresso z Burundi s tóny květin, borůvek a manga. Metoda zpracování - promytá.
    od 335 Kč
    Burundi Kibingo Oro - espresso
  • Kolumbie Tumbaga decaf - espresso
    Kolumbie Tumbaga decaf - espresso
    Bezkofeinová káva z Kolumbie na espresso s tóny karamelu, Nutelly a vanilky. Metoda zpracování - promytá.
    od 290 Kč
    Kolumbie Tumbaga decaf - espresso
  • Cascara
    Cascara
    Cascara je sušina dužiny z kávových třešní. Tato cascara s tóny medu, zeleného jablka a rakytníku je z Kostariky. Metoda...
    od 250 Kč
    Cascara