Brazílie Rafael Vinhal blend - espresso

Výběrová brazilská káva na espresso s tóny hořké čokolády, lískových ořechů a nutelly. Metoda zpracování - pulped natural.

Kategorie
Dostupnost:Zboží je momentálně nedostupné.
Vzorky kávy nezasíláme. Expedice cca za týden.
Brazílie Rafael Vinhal blend - espresso

Brazílie Rafael Vinhal blend

  • Výběrová káva Brazílie Rafael Vinhal Blend byla vypěstována na rodinné farmě v oblasti Cerrado Mineiro v brazilském státě Minas Gerais. Při pěstování a zpracování kávy sleduje farmář Rafael Vinhal zásady udržitelnosti, ochranu životního prostředí, zlepšování životních podmínek zaměstnanců a vysokou kvalitu produkce.
  • Tento mix na espresso tvoří směs několika proslulých i méně známých odrůd: Yellow a Red Catuaí, Icatu, Catucaí, Topázio a IBC12. Třešně byly zpracovány metodou pulped natural, která je v Brazílii rozšířená. Při této metodě se zrna nejprve zbaví slupky a poté se za pravidelného obracení nechají sušit na slunci.
  • V chuti tato káva nabízí lákavé spojení nutelly, lískových oříšků a hořké čokolády.

Nadmořská výška

  • 250 - 980 m

Odrůdy

  • Yellow a Red Catuaí, Icatu, Catucaí, Topázio a IBC12

Zpracování

  • pulped natural

Fotka je částečně ilustrační - respektive obal je s tímto obrázkem, který vidíš na fotce, ale možná je na fotce text "na filtr" a tento model je přitom na espresso. Tedy hlavní obrázek (zvířátko, příroda) sedí, sedí i země původu, ale co se oblasti, doporučeného způsobu přípravy a chuťových tónů týče, u toho se řiď popisem zde na eshopu.

  • Koření na masala chai
    Koření na masala chai
    Směs koření pro přípravu tradičního indického masala chai, kterému se také říká yogi.
    od 125 Kč
    Koření na masala chai