Keňa Kabingara C - filtr

Výběrová káva na filtr z Keni s tóny pomeranče, čokolády, karamelu a marcipánu. Metoda zpracování - promytá.

Kategorie
Dostupnost:Zboží je momentálně nedostupné.
Vzorky kávy nezasíláme. Expedice cca za týden.
Keňa Kabingara C - filtr

Keňa Kabingara C

  • Keňa Kabingara C pochází z centrálního regionu Keni. V oblasti se střídají horké dny a chladné noci, které dávají třešním pevnost, svěžest a sladkost. Do zpracovatelské stanice Kabingara přiváží svou úrodu 800 drobných farmářů, zpracovává se mokrou metodou. 
  • Tato káva chutná po karamelu, čokoládě a marcipánu, sladkou kombinaci oživuje šťavnatý pomeranč. Káva se hodí na filtr (frenchpress, chemex, cold brew, aeropress, dripper), který Ti umožní plně ocenit jednotlivé chuťové vrstvy.
  • Označení C v názvu kávy znamená, že je tvořena drobnými zrnky o velikosti menší než 5,5 mm. I takto malá zrnka však dokáží udělat "velké divadlo". Ochutnej a uvidíš ;)

Cupping

  • 86/100

Region

  • Kirinyaga

Nadmořská výška

  • 1750 m

Odrůda

  • Batian, Ruiru 11, SL28, SL34

Fotka je částečně ilustrační - respektive obal je s tímto obrázkem, který vidíš na fotce, ale možná je na fotce text "na filtr" a tento model je přitom na espresso. Tedy hlavní obrázek (zvířátko, příroda) sedí, sedí i země původu, ale co se oblasti, doporučeného způsobu přípravy a chuťových tónů týče, u toho se řiď popisem zde na eshopu.